Sikkerhetssymposiet vel gjennomført i Bergen!

Sikkerhetssymposiet i Bergen gikk av stabelen 15.- 17. oktober. Denne konferansen blir arrangert av Dataforeningens faggruppe for IT-sikkerhet i Bergen og fant sted på Radisson SAS Bryggen.

Sikkerhetssymposiet består av flere eventer, og startskuddet gikk allerede tirsdag kveld 15. oktober med Hacker’s Pub – Capture the flag. Her var ca 40 personer samlet for å delta i en konkurranse hvor deltakerne blir utfordret med tekniske, sikkerhetsrelaterte problemstillinger.

Vinneren fikk gratisbillett til torsdagens konferanse! (Og nei, det var ikke herfra Dagbladet ble hacket …)

15. oktober ble Beredskapsworkshopen Øvelse gjør mester arrangert, og denne var det 25 personer som deltok på. Den ble etterfulgt av et totimers Sikkerhetstoppmøte i regi av NorSIS, og også her deltok 25 personer.

Tradisjonen tro arrangeres prekonferansemiddag på stemningsfulle Bryggeloftet, her var menyen som alltid raspeballer og eplekake.

17. oktober var dagen for selve konferansen. 130 deltakere ble fordelt på tre spor: Ledelse, Teknisk og nytt av året; Personvern som ble arrangert i samarbeid med KPMG.

Årets tema var Zero Trust, og selveste Zero trust-guru John Kindervag var en av Key Notene. Andre store navn var Roar Thon og Jan Sandtrø.

Hotellet stilte som vanlig med god lunsj og pausemat, og komiteen fikk så gode tilbakemeldinger at årets konferanse må ses på som svært vellykket.

Takk til våre partnere Data Equipment, Netsecurity, Transcendent Group, Palo Alto, Junglemap, Check Point, KPMG, S-banken, Basefarm, NITO og BDO.

Vi gleder oss allerede til 22. oktober 2020!