Digital Innlandet og Dataforeningen arrangerer frokostmøte for datamiljøet i Innlandet.

Dataforeningen og Digital Innlandet har gått sammen for å arrangere et frokostmøte den 26. april på Parkgården i Hamar. Møtet er åpent for alle som er nysgjerrige på data og teknologi. På møtet er flere av de digitale aktørene i Innlandet representert for å gi bedre innsikt i hvilke tilbud som utvikles for fagmiljøet for data og analyse i analyse og for å kunne dele erfaringer. 

Frokostmøtet representerer ikke bare en mulighet for erfaringsutveksling, men også et første skritt mot å etablere et sterkere nettverk blant datamiljøet på Innlandet. «Jeg håper frokostmøtet bidrar til å skape et sterkere nettverk blant data- og analysemiljøet på Innlandet og blir startskuddet for Make Data Smart Innlandet – og andre fremtidige nettverkstreff for å bygge videre kultur for samarbeid og erfaringsutveksling,» uttaler styreleder i DND, sør-øst David Aas Correia. 

David er selv en av de som står på programmet på frokostmøtet og gleder seg til det hele. På spørsmål om hvordan dette felles møtet nå oppstår sier David at: «– Digital Innlandet og DND jobber begge for å samle fagmiljøer og forstår at den reelle kraften for å lykkes med digitalisering ligger i samarbeid. Både Digital Innlandet og DND tilbyr arenaer for erfaringsutveksling og faglig utvikling. Jeg kommer selv fra Innlandet og vet at det er et stort potensiale innenfor digitalisering i regionen. Vi tror mer samarbeid på tvers kan bidra til å få utløst mer av det potensialet.» 

Påmeldingen til frokostmøtet kan du gjøre HER. Fristen for påmelding er 24. april