DND-medlemskapet i 2020: Nye medlemsfordeler i Dataforeningen

Abonnement på fagmedier. Enklere etablering av fagnettverk. Redusert medlemsavgift. Dette er noen av forbedringene i medlemskapet i Dataforeningen i 2020.

Det siste året har vi gjort store endringer i Dataforeningen. Dette har nå resultert i nye medlemsfordeler, de første i en rekke av fordeler vi vil implementere fortløpende fremover. 

Faglig nettverk og påvirkning

Våre verdier er å være åpne, samarbeidende, kompetente, og fremsynte. Derfor har vi nå gjort det mye enklere å opprette fagnettverk og tenketanker.  

DND er Norges største IT-nettverk. Mer enn 500 fagpersoner bidrar i å utvikle foreningen. Det som gjør foreningen unik er at uavhengigheten. Det gjør DND til en plattform hvor fagfolk kan møtes på nøytral grunn for å utveksle kunnskap, bygge nettverk og ikke minst bidra til samfunnsbyggingen. 

Den siste tiden har vi jobbet med nettopp dette – å ha en påvirkning på samfunnet. Det vet vi at dere også ønsker. 

Rimeligere medlemskap

Medlemsavgiften vår ble redusert fra 1. januar, fra 1.900 pr medlem til 1.700.

I tillegg har vi nå et eget bedriftsmedlemskap for hele virksomheten.

Flere fagabonnementer

Vi har lenge hatt Computerworld som en medlemsfordel. Denne fordelen utvides nå. For å være åpne og gi medlemmene full valgfrihet, så kan du nå velge mellom å få rabatt på tre medier i stedet for bare ett:

  • digi.no: 50% rabatt, kr 699
  • Kvantumsrabatt digi.no: Er det mer enn 30 abonnenter, betaler dere bare 50 kroner pr bruker pr måned
  • Både digi.no og tu.no: 40% rabatt, kr 1200 
  • Computerworld: 50% rabatt, kr 1450 
  • Shifter: 73% rabatt, kr 900

Vi har også etablert bedriftsmedlemskap, hvor man får rabatt på antall innmeldte medlemmer, og plass i vårt lukkede toppledernettverk.

Dette betyr også at avtalen med Computerworld som har eksistert siden 90-tallet nå blir justert slik den er på linje med andre valgfrie medier.

Les mer om medlemsfordelene her

Les mer om endringene i avtalen med Computerworld her